Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008.10.04

Aki ezt nem érti meg, az tényleg nem gondolkodik.

Tényleg ezt írta Kovács Magyar András szent szellemek üzeneteire hivatkozva.

57. Oldal:

Máriát édesanyja, Szent Anna 57 évesen hozza világra, és Mária 11 éves, amikor édesanyja meghal.

109. oldal:

Szent  Anna  57 évesen szüli Máriát és 73 éves amikor meghal.

(Ma most Szent Anna vagy kétszer halt meg, vagy  11+57 = 73)

De még több ilyen számtani csoda is van a könyvben.

A 46. oldalon az derül ki, hogy Inana 18 éves amikor megtudja, hogy ő valójában Jézus gyermeke.  Mária Magdala mondja el neki az igazságot. Jézus is ekkor  jelenik meg neki és áldását adja a házasságára. Nándor ugyanis már két éve, Inana 16 éves korában megkérte a kezét.

A 109. oldalon viszont az derül ki, hogy Inana 16 évesen tudja meg, hogy kik a szülei, és az Istenanya mondja el neki. Nándor pedig Inanát, Inana 18 éves korában kéri meg, és 25 éves amikor Jézus megkéri Inanát, hogy fogadja el Nándor házassági ajánlatát.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

betti.joo@citromail.hu

(Betti, 2011.10.05 22:57)

Igen, mese! De Kovács azt állítja, hogy ő a valóságot mondja!
Amit tanít, ugyanolyan hazugság, mint a többi, csak neked jobban tetszik, mert téged, a te népedet dicsőíti. Hazugsággal nem az életet támogatja, hanem az önámítást, az önbecsapást, ami hosszú távon többet árt, mint a nyílt erőszak, mert azt legalább észreveszed.
És éppen úgy fenyeget és befolyásol, mint a többi egyház, csak nem veszed észre, mert még elhiszed a szavait.

mese az ÉLET :)))

(Anna, 2011.04.29 16:44)

Kovács - Magyar András bármit mond, gyöngyszemek jönnek elő a szájából, mert az ÉLETET támogatja...
evvel szemben a római katolikus egyház tagjai a bűntudatra nevelnek, hogy féljek és alázkodjak meg az ő dogmatikus tanításuknak... ettől betegszik meg a MAGYAR EMBER, mert a lélekprogramjával ellentétes dolgokra tanítják...

nekem bármit mondhat Kovács - Magyar András , nekem az Ő tanítása sokkal jobban szinpatikus, mint a hazudós zsidó-kereszténységet hirdető papoké :))) kitérdekel ha nem pontos az adata, az a lényeg, hogy a SZERETET és a VIDÁMSÁG a BOLDOGSÁG tapasztalható meg a közelében ... imádom KOVÁCS - MAGYAR ANDRÁS TANÍTÁSÁT
különben is egy csinos és szép férfi ember...

már sokan tanulnak...

(tanulgassál :))), 2011.04.22 15:27)Papok és vallások

Az egész Földön mindenütt félelmek közepette zajlott az áttérés az anyajogú társadalomról a patriarchális társadalmi berendezkedésre. Félelmekkel terhes időszak volt a kereszténység kezdete, amikor az első papok embereket nyertek meg arra, hogy „tegyék jóvá az elkövetett bűnöket" és az „Úr országával" törődjenek. A félelem széthintésével alapozták meg a vallásokat, és rémisztgetés segítségével uralták a hívőket.

Volt egyház, ahol Isten büntetésével fenyegették a vasárnapi istentiszteletek elmulasztóit. A miséről történt távolmaradást bűnnek tekintették.

Az sem volt mindegy, ki melyik templomba járt. Bűnösnek számított, aki nem az adott valláshoz tartozott, de bemerészkedett a másik felekezet templomába. Az ellenőrzés megszerzésére tett nyers és egyszerű kísérletek egytől egyig a félelemre alapoztak. Megdöbbentő, de bevált a számításuk. A pokolban még ma is működik!

Hé, hát Te magad vagy Isten! Legalább Te ne káromkodj.

Ki káromkodott? Csak beszámoltam a tényállásról. Azt mondtam: a pokolban még ma is működik.

Az embereknek folyamatosan szükségük van a pokolra és az Istenre, aki odaküldheti őket. Így megy ez, amióta csak hisztek az emberszerű Istenben - a könyörtelen, önző, engesztelhetetlen és bosszúszomjas lényben.

A hajdani időkben az emberek többsége nem hitt a mindenben fölötte álló Istenben. Aztán bekerült a tanításokba az istenfélelem fogalma, és a féld az Isten mindenható bosszúját elmélete.

Úgy látszott, mintha az emberek képtelenek lettek volna bízni önmaguk jóságában, mintha nem tudtak volna helyesen, önállóan cselekedni a saját józan eszükre hagyatkozva. Tehát létrehoztak egy vallást, amelynek fő tantétele egy haragvó, megtorló Istent állított a középpontba avégből, hogy az embereknek legyen mihez tartaniuk magukat.

Ilyen körülmények között a reinkarnáció fogalma szépen beleköpne a levesükbe.

Hogyan? Mi tette annyira ijesztővé azt a tanítást?

Az egyházak papjai azt hirdették: jobb lesz, ha viselkedsz, különben megnézheted magad. És ekkor jöttek a reinkarnáció hirdetői, és azt mondták: lesz még ezután is esélyed, sőt sok-sok esélyed lesz, tehát nincs miért aggódnod. Cselekedj a legjobb belátásod és tudásod szerint, ne bénítson meg soha annyira a félelem, hogy megdermedj. Ígérd meg magadnak, hogy legközelebb jobban teszed és láss neki, ne tartson vissza semmi.

Természetesen az egyház hallani sem akart ilyesmiről, úgyhogy két dolgot tett, először kijelentette, hogy a reinkarnáció tanítása eretnekség, majd létrehozta a gyónás szentségét. A gyónást követő engesztelő imák feloldozták a hívőket az addigi bűneik alól. A híveiket tehát egyszerű lehetőséggel kecsegtették, hogy kapnak még egy esélyt, anélkül, hogy újra kellene születniük.

Azt sulykolták a hívők fejébe, hogy a gyónás elmulasztóit utoléri Isten haragja. A gyónást követően viszont biztonságban érezhették magukat, tudván, hogy Isten meghallgatta a vallomásukat és megbocsátotta a vétkeiket.

Igen, de van egy bökkenő. A bűnbocsánat nem származhatott közvetlenül Istentől. Az egyházon átjutott el a hívőkhöz, a papok szabták meg a vezeklés elemeit és mértékét. Általában imákat róttak ki a bűnökért. Ettől fogva már két oka is volt annak, hogy az egyházak valamelyikéhez tartozzatok. A gyónást követő feloldozás akkora vonzerőt jelentett az egyház irányába, hogy papjai hamarosan kijelenthették: a gyónás elmulasztása is bűn. Mindenkinek évente legalább egyszer gyónnia kellett, különben Istennek még egy oka támadhatott arra, hogy haragjában lesújtson az engedetlen hívőkre.Neale Donald Walsch Beszélgetések Istennelmiért nem élvezed az életet másképpen ? hm ???

(ilyen ripacsokat , akik ezt ide tették ?, 2011.04.22 15:11)

http://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=585 filmek, feliratozvahttp://adamus-saint-germain.net/q1323/ Lendvai Dóra csatornázása

http://www.azujenergia.hu/adamus-koezvetitesek-uj-shoud/koevetkez-next-sorozat/qa-varazslat-visszatereseq.html